Nieuws


Terug naar startscherm

En ontvang o.a. handige tips voor het maken en onderhouden van meubels | Blijf bovendien op de hoogte van het laatste nieuws.8-11-2016 Upcycle ook in uw bedrijf mogelijk

Upcyclen / Recyclen

In en Om 't Huis is geen vreemde met upcyclen. Ooit begonnen als hobby is dit nu uitgebreid tot een echt bedrijfsonderdeel.
Ik wil altijd de uitdaging aan gaan om van "afval" weer mooie, leuke, nuttige objecten te maken. In en Om 't Huis bied dit nu aan als teambuilding activiteit, promotie mogelijkheid t.b.v. duurzame uitstraling of gewoon als meubel/kunstobject voor in kantoor.

Teambuilding activiteit: een dag (of langer) waarbij je als bedrijf met collega's van je eigen restproducten weer leuke of nuttige items maakt. Het materiaal en de gezamelijke creativiteit bepalen wat er gemaakt wordt. In en Om 't Huis begeleid dit proces, zorgt voor gereedschappen en benodigde materialen en bouwt mee zodat je aan het einde van de dag of dagen echt iets hebt staan.

Promotie mogelijkheid: ik kom langs om op locatie aan de slag te gaan eventueel tijdens een evenement. Met materialen die aanwezig zijn maar ik een uniek object. Wat precies is altijd af te stemmen.

Meubel of object ter aankleding van uw bedrijfspand: ik kom langs om materiaal op te halen en ik ga hier in mijn werkplaats mee aan de slag om een mooi meubelstuk, of kunstobject van te maken. Van dit proces maak ik een fotoreportage die gebruikt kan worden in bedrijfsuitingen. Je kunt tegenwoordig niet meer zonder een duurzame uitstraling.


Bekijk dit filmpje voor meer inspiratie en door mij gemaakte objecten

Neem even contact op als je vragen hebt of geÔnteresseerd bent.


9-10-2013 niet alleen meubels

Maatwerk vensterbankenNaast bijzondere meubelstukken kan In en Om 't Huis ook mooie oplossingen bieden bij vaste onderdelen in huis zoals deuren, scheidingswanden en zoals hieronder afgebeeld vensterbanken.
De hier afgebeelde vensterbanken zijn van massief eiken en in een matte pantser lak afgewerkt. Door het mat afwerken behoud je maximaal de natuurlijke look van het hout.
25-2-2013 In en Om 't Huis in het ANWB blad

Bandenstoel in BLIKDe ANWB heeft een afbeelding gebruikt van een recycle stoel van In en Om 't Huis in hun bedrijfsblad "Blik" van februari 2013. In deze editie was er aandacht voor het hergebruiken en recyclen van materialen en grondstoffen. Als mooi beelded voorbeeld vonden ze bij het zoeken op internet mijn bandenstoel wat een perfect voorbeeld voor hen was horende bij dit onderwerp. Deze hebben ze met naam en link geplaatst in het stukje. Zie hieronder een scan van de pagina


28-1-2013 Nieuw ontwikkelde producten

Schoenmaatje en kandelaarDe afgelopen tijd heeft In en Om 't Huis twee nieuwe producten ontwikkeld naast het maatwerk wat geleverd is.
Het is een bijzonder en modulair op te zetten schoenenrek en een unieke kandelaar.
Zie ook de afbeeldingen hieronder.
Het schoenenrek heeft de naam "Schoenmaatje" gekregen en wordt op maat en in de gewenst kleur gemaakt op bestelling. De kandelaar is een massief eiken kandelaar voor 2 kaarsen en is ongeveer 20 cm hoog.
18-10-2012 Meubels van auto onderdelen

Bijzonder meubels van auto onderdelenNaast al het gewone maatwerk is In en Om 't Huis ook gespecialiseerd in meubelstukken gemaakt van of met oude auto onderdelen. Je kunt hier bijna onbeperkt creatief mee om gaan. Bureaus van delen van auto's, tafels met poten van velgen, stoelen van autobanden, wijnrekken van motorblokken, lampen van kleppendeksels, barkrukken van veren en velgen noem het maar op. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van objecten die al door In en Om 't Huis zijn gemaakt.Hebt u zelf misschien een (oude) auto waar u helaas afscheid van moet doen, maar niet wilt. Neem eens contact op en we kunnen samen een leuke manier vinden om een deel van de auto een nieuwe functie te geven. Hebt u geen auto of onderdelen zelf, maar wel een leuk idee dan kan In en Om 't Huis het voor u realiseren.


15-10-2012 Tv Meubels op maat

Hedendaagse TV meubelsDe TV met de grote "toeter" aan de achterkant is helemaal verdwenen bij mensen uit de woonkamer. Nagenoeg iedereen heeft een flat screen TV. Lcd, Plasma of LED: plat zijn ze in ieder geval allemaal. Met zo'n plat scherm ontstaan er vele nieuwe mogelijkheden voor het inzetten van je TV meubel.
Vroeger had je een robuust meubel nodig met een bepaalde diepte. Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden voor subtiele oplossingen, ook omdat naast de veel vlakkere TV ook HD recorders e.d. geÔntegreerd worden in TV toestellen. Al deze veranderingen dragen bij aan nieuwe mogelijkheden voor TV meubels. Je kunt meubels zwevend maken, je kunt het opbouwen uit losse elementen. Het hoeft allemaal niet meer zo diep te zijn. Net als de TV mag een meubelstuk ook een mooie verschijning zijn. Simpele strakke vormen die samen een uniek en in het oog springend effect bewerkstelligen.

Het is leuk om te combineren met materialen en kleuren. Denk aan een combinatie van staal en hout, en mooi eiken met hoogglans MDF. Ook met kleuren zijn mooie contrasten te maken.
Heb je zelf ideeŽn of wil je meer weten over de mogelijkheden van een mooi uniek meubel op maat gemaakt, neem dan even contact op verkoop@inenomthuis.nl
1-7-2012 WatEenLeukeWebShops.nl

Opgenomen in lijst van 101 leukste webshopsDe webshop van In en Om 't Huis is opgenomen op de website wateenleukewebshops.nl Deze website heeft in verschillende categorieŽn en mijn link staat onder Huis & Tuin.


5-6-2012 Clean desk computer meubels

Nieuwe mogelijkheden voor computer meubelsIn en Om 't Huis kan vanaf heden ook voorzien in speciale clean desk computer meubels voor tijdelijke werkplekken. Zowel standaard meubels als maatwerk bureaus en balies behoren tot de mogelijkheden.
Grote voordelen zijn:

Neem contact om meer te horen over de mogelijkheden.


16-05-2012 De tuin in

In en, in dit geval vooral, Om 't Huis is de tuin in gegaan voor een maatwerk tuinmeubelAangezien het weer langzaam beter wordt komen er meer ideeŽn en aanvragen voor meubels voor in de tuin. Afgelopen week weer ťťn gerealiseerd. Het is een multifunctioneel meubel geworden. Zowel te gebruiken als opslag voor BBQ en kinderspeelgoed als een bar waar bij een tuinfeest het eten en drinken op geserveerd kan worden. Het meubelstuk/opslaghok is zo uitgevoerd zodat het goed past bij het al bestaande tuinhuisje.
Er is gezocht naar hetzelfde soort hout en ook de manier van opbouwen van het meubelstuk is gedaan op eenzelfde wijze als het tuinhuisje.
29-03-2012 Digitaal meubelstuk

In en Om 't Huis - heeft een desk ontworpen en gemaakt voor de digitale stad STAD.nlDe desk is op onderstaande afbeelding te zien en wordt nu al door meerdere winkel pandjes gebruikt.


Klik om eens een kijkje te nemen in de winkel van In en Om 't Huis


07-03-2012 STAD.nl de nieuwe online winkelstad

In en Om 't Huis - heeft 2 pandjes in de nieuwe online stadSinds vandaag is de nieuwe online winkelstad STAD.nl geopend. In dit concept kun je bijna letterlijk door een Hollandse stad lopen langs verschillende winkelstraatjes. In die winkelstraatjes vind je allerlei webwinkels en mensen met waardigheden. Je kunt ook je eigen straat aanmaken met favouriete winkeltjes zodat je alles wat je leuk vind bij de hand hebt.
Kijk maar eens in mijn winkeltje en loop ook verder de stad door om te shoppen.


Sponsoring door In en Om 't Huis

In en Om 't Huis - Sponsort SponsormijnhuisSponsormijnhuis.nl is een leuk initiatief van een jong stel in Oudorp die het als een mooie uitdaging zag om te kijken of het Łberhaubt mogelijk is om je hele inrichting van een nieuw huis te laten sponsoren. Na een kort contact heeft In en Om 't Huis besloten om mee te doen aan dit leuke project en heb ik de onderstaand design lampje gesponsord. Zie voor meer info sponsormijnhuis.nl en luister ook even naar het radio interview op RTV Noord Holland radio interview
23-01-2012 Nieuwe jaar begonnen

Een nieuw jaar voor In en Om 't Huis2012 is aangebroken en uiteraard wens ik dat dit voor iedereen een mooi en succesvol jaar gaat worden.
Dit is de eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook dit jaar wil ik jullie op de hoogte bijven houden wat er allemaal gebeurt rond In en Om 't Huis. Het is ook nog steeds mogelijk om me te volgen via Twitter @inenomthuis. De plannen voor dit jaar zijn om opnieuw mooie meubels en lampen te maken, opnieuw mensen blij te maken met producten op maat, maar vooral om te groeien in bekendheid en het aantal aanvragen omhoog te krijgen. Suggesties zijn altijd welkom en denk aan In en Om 't Huis als je van iemand hoort dat ze gaan verbouwen, verhuizen of gewoon op zoek zijn naar een nieuw meubelstuk.

Nieuwe Tafel bijna af

Een tafelontwerp wat al een tijdje op de plank ligt heb ik in januari opgepakt en ben aan de slag gegaan. Op wat aflakken na is de tafel af en hieronder de eerst afbeeldingen. De voorlopige naam van de tafel is STEELWOOD en de tafel is bijzonder doordat het tafelblad niet op poten staat, maar aan poten hangt. De poten maken ook nog eens onderdeel uit van het opppervlakte. Dit model is 174 x 80cm, maar kan ik maken in verschillende maten en houtsoorten. Bij interesse e-mail verkoop@inenomthuis.nl20-11-2011 Nieuwe ontwerpen in collectie

Nieuwe boekenkast en lamp in collectie In en Om 't Huis

De nieuwe lamp in mijn collectie heet INVERSE (te vinden op deze website bij WEBWINKEL). Het is een lamp die niet bestaat, maar toch zie je hem. Licht weerkaatst via de achterwand en de lamp licht op. De boekenkast heet SWING. De kast beweegt zich om een draaipunt heen en zoekt aan de hand van iedere nieuwe indeling een nieuwe eindpositie. Ook te vinden in de WEBWINKEL op deze website.


15-09-2011 Uitbreiding webshop

Webshop is uitgebreid

Er staan weer een aantal nieuwe producten op de webshop. Kijk eens rond en ik zou het leuk vinden om wat reacties te ontvangen over wat jullie allemaal zien en hiervan vinden. Dit helpt mij om te bepalen wat eventueel succesvolle producten kunnen worden. Je kunt dit sturen naar info@inenomthuis.nl. Geef www.inenomthuis.nl ook door aan iedereen waarvan je denkt dat die dat leuk zou vinden.